Professionell

Bilvårdstjänst

I centrala Täby! Boka en tid direkt!

BILTVÄTT – BILVÅRD – BILREKOND – BILPOLERING – HANDTVÄTT

Våra tjänster inom bilvård

Din lokala biltvätt i hjärtat av Täby

Rekond & biltvätt

Behöver du göra en rekond av din bil eller kanske bara få den tvättad? Då har du kommit till rätt ställe. Vi erbjuder en mängd olika tjänster och vi är flexibla. För att göra en bokning kan du använda vårt formulär eller ringa oss direkt!

01

Kolla vad som behövs

Gå igenom bilen invändigt samt utvändigt för att avgöra process!

02

BRETT UTBUD

Hos oss hittar du en tjänst för varje enskilt behov!

03

BOKA TID!

Vill du boka en tid så kan du ringa oss direkt eller använda formuläret!

04

Lämna bilen!

Har du en bokad tid så är det bara att lämna bilen!

Boka tid direkt!

Spara tid, pengar och energi – Tvätta bilen hos oss!

Det finns flera dolda kostnader för att tvätta bilen hemma. Till att börja med behöver du en slang, ett munstycke och ett rengöringsmedel av hög kvalitet. Du måste också använda värdefulla vattenresurser, och tvålen du använder kan skada djurlivet. Sedan har vi tidsaspekten; de flesta människor underskattar hur lång tid det tar att rengöra en bil ordentligt. När man räknar ihop det är det inte så enkelt och billigt att tvätta bilen hemma som det verkar. Om du anförtror din bil åt vår sakkunniga personal sparar du tid, pengar och energi. Vi får din bil fläckfri på nolltid – garanterat!

company-rekond-täby

Vår biltvätt i Täby är en modern tvättanläggning som erbjuder förstklassiga tjänster till våra kunder. För att ge dig en förstklassig biltvättupplevelse använder vi oss av toppmoderna maskiner och avancerad teknik. Våra experter är engagerade i att erbjuda bästa möjliga service, och vi fortsätter att söka nya metoder för att förbättra våra anläggningar och tjänster. När kunderna lämnar sina fordon hos oss på vår biltvätt i Täby vill vi att de ska känna sig trygga med att deras bil är i goda händer.

Tjänster av högsta kvalitet

Brett utbud av olika tjänster

Unika lösningar anpassade för dig

Vi har 100% nöjda kunder

Konkurrenskraftiga priser

Snabb och pålitlig service

VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder en rad olika tjänster som passar dig!

Vi tillbringar mycket tid i bilarna på väg till jobbet, när vi handlar och när vi transporterar barnen till aktiviteter efter skolan. All denna rörelse orsakar en hel del smuts både inom och utanför din bil.

Vi erbjuder inomhus- och utvändig tvätt av din bil hos oss!

Vi utför allt från inre och yttre rekonditionering till polering av din bil, oavsett om det är nödvändigt eller inte. Om du har ett husdjur som ofta reser med dig tar vi hand om det så att allt hår försvinner från din bil! Du är varmt välkommen att boka in en tid hos oss!

Köp bänkskiva i granit
Köp bänkskiva i sten med snabba leveranser

Invändig bilrekond

Vi utför invändig rekond på ditt fordon, få en ren och fräsch insida!

FRÅN 2995:-
BOKA TID  >

utvändigtvätt-täby

Utvändig bilrekond

Vi utför utvändiga rekonder på ditt fordon, få din bil att glänsa!

FRÅN 2495:-
BOKA TID >

helrekond huddinge

Helrekond

Gör en helrekond på ditt fordon, då ingår både invändig och utvändig rekond! 

FRÅN 3995:-
BOKA TID  >

tvätta-bil-täby

Biltvätt

Behöver du tvätta bilen? Då kan du lämna in den till oss! Vi utför noggranna tvättar av fordon.

FRÅN 400:-
BOKA TID  >

rekonditionering-täby

Bilrekond med extra lackskydd

Vi erbjuder våra kunder bilrekond med extra lacskydd så att din lack kan hålla sig längre och se fräsch ut!

FRÅN 4995:-
BOKA TID  >

keramisk-lackskydd-täby

Keramiskt lackskydd

Keramiskt lackskydd ger lacken en hård skyddande yta med djup och glans. Så skydda din bils lack redan idag!

FRÅN 4995:-
BOKA TID  >

BILVÅRDSSPECIALISTEN

Vad ingår invändig bilrekond?

I rekondtjänsten ingår också en heltäckande rengöring av bilens insida. Förutom att vi torkar av och polerar alla ytor såsom instrumentbrädan, kan du även förvänta dig följande:

 • Golvtvätt

  Vi städar golvet och alla små vrår i bilen. Vi använder denna teknik för att effektivt avlägsna allt damm, smuts, stenar och andra partiklar som samlas på bilgolv.

 • Klädseltvätt

  Vi rengör och reparerar även bilarnas klädsel. Vi anpassar behandlingarna till klädselns skick och material, oavsett om din bil är ny eller gammal, om den har läder eller syntetiskt tyg. Vi förbättrar läderklädselns livslängd genom att behandla den.

 • Luktsanering

  Vi kan också sanera din bil från alla obehagliga dofter med hjälp av sofistikerad utrustning och vår omfattande expertis. Så i stället för att dölja lukter med Wonderbaums, kom och gör en rekond av din bil hos oss.

 • Hundhår

  När bilen rengörs både invändigt och utvändigt tar vi också bort alla hundhår som kan ha fastnat på sätena och tygerna.

Vad ingår i utvändig bilrekond?

För enkelhetens skull brukar vi dela upp rekond i två olika kategorier: rekond utsida och rekond insida. I vår utvändig rekond så gör vi följande:

 • Handtvätt

–  En av våra professionella experter tvättar hela bilen för hand. Vi använder branschledande rengöringslösningar, svampar och högtryckstvättar.

 • Polering

Förutom polering och vaxning av bilens lackering erbjuder vi även polering och vaxning av bilens lackering. Detta är en utmärkt metod för att vårda bilens exteriör, men numera rekommenderar vi lackförsegling (se nedan).

 • Keramisk lackförsegling

Vi applicerar en keramisk färgförsegling på lacken på din bil. Behandlingen skyddar fordonet från smuts, avgaser, fågelspillning och andra föroreningar som fastnar på den.

 • Däcktvätt

Hela paketet omfattar även däcktvätt och polering, vilket ger din bil ett nytt, tilltalande utseende.

 • Fälgtvätt

– En smutsig bil med orena fälgar anses fortfarande vara smutsig. Därför tvättar vi fälgarna på alla bilar som ska tvättas för hand före varje rundtur i staden.

 

Vi tvättar era företagsbilar i Stockholm!

Vi erbjuder även fordonstvättar för företag. Vi kan skapa en personlig plan som uppfyller dina specifika krav och tillhandahålla månadsfakturor för enkel budgetering. .

Vårda din bil

Med rätt underhåll kan du hjälpa din bil att hålla längre. En smutsig bil är mer benägen att utveckla problem eftersom den ständigt är smutsig. Delar i en ren bil är mycket mer hållbara än delar i en oren bil.

Vill du veta vad det kostar?

Vi erbjuder ett omfattande utbud av fordonstjänster, från handtvätt till reparation, restaurering och polering av fordon.

Din professionella biltvätt i täby

Letar du efter en seriös och billig biltvätt i Täby? Vår toppmoderna anläggning har allt du behöver! Vi erbjuder en mängd olika tjänster, allt från enklare tvättar till kompletta rekonditioneringsbehandlingar. Dessutom är våra priser rimliga och vi erbjuder en 100 % nöjdhetsgaranti. Så vad väntar du på? Boka en tid redan nu!

frågor och funderingar?

Har du fortfarande frågor? Vi besvarar dina frågor så snart som möjligt. Vår trevliga och välinformerade personal svarar gärna på dina frågor! Ring oss eller kom förbi vår biltvätt redan nu.

Dags att tvätta bilen?

Använd vårt formulär eller ring till oss direkt!

Vanliga frågor om biltvätt, rekond och bilvård

Vad kostar det att Rekonda en bil?

Kostnaden för en rekond kan variera mycket beroende på bilvårdsföretag, bilens storlek och vilken typ av reparation du väljer. En fullständig ombyggnad kostar mellan 1 500 och 5 000 kronor medan en helrekon (som omfattar antingen en inre eller yttre rekond) kostar ungefär 50 % mindre.

Hur ofta ska man lackförsegla bilen?

Bilens lackförsegling håller ca i 12 till 18 månader. Kostar mellan 1000 och 1200 kronor. Men se det från den ljusa sidan, det fortfarande billigare än de flesta andra bilreparationer.

Vad ingår i en rekond?

En bilrekond omfattar vanligtvis en grundlig rengöring av fordonets interiör och exteriör. Sätena, mattorna och klädseln kan schamponeras eller ångbastlas, och fönster och speglar brukar poleras ordentligt. Bilens kaross kan vaxas och eventuella bucklor eller repor repareras. Eventuella krom- eller aluminiumdetaljer poleras tills de glänser. Däcken rengörs och putsas vanligtvis också. Slutligen kontrolleras motorn för eventuella läckor eller andra problem. Denna omfattande rengöring och inspektion bidrar till att bilen är i toppskick när den säljs.

Vart är vi verksamma?

Vår biltvätt ligger i Skärholmen, adressen är: Strömsätravägen 15, 127 35 Skärholmen